fbpx

ØNSKER DU din virksomhed online

WordPress Website priser fra 2800,-

Din nye virksomheds hjemmeside bygges i WordPress. Kontakt itCtrl for en uforpligtende samtale om dit online projekt

itCtrl kan få jeres website online hurtigt

Faktisk kan vi få dit site i luften inden for 24 timer hvis det er et .dk site og alt indhold er klart og velovervejet. I virkeligheden er det meget op til dig hvor lang tid det behøver at tage.

Webdesign og webudvikling

Vi tager et konstruktiv møde enten personligt eller via Zoom/Skype og gennemgår dine visioner, ønsker, idéer og mål. Vi har en god erfaring med rigtig mange WordPress udvidelser. Vi bruger et WordPress Tema der er et af verdens mest populære ikke minst fordi det er extremt brugervenligt og gør design og tilpasning til en leg.

Og når vi er klar til at gå live

Når vi sammen er nået det resultat du ønsker vil vi gennemgå det der er nødvendigt for at du bliver glad og tilfreds med dit nye website. Du afgør hvor selvkørende du ønsker at blive for vi kan naturligvis godt stå for vedligeholdelsen. Og når alt er klar trykker vi på startknappen.

WordPress Pakkeløsninger

Herunder ser du vores tre mest valgte pakkeløsninger. Lige fra et standard WordPress site der sammenlignet med hvad andre tilbyder ligger over standarden til et Premium WordPress site med alt hvad du kan ønske dig

Share This