fbpx

Mange har efterhånden en temmelig travl hverdag og nogle gange mister vi simpelhen overblikket eller glemmer ting, sager eller noget vi skulle huske.

Jeg har prøvet at samle en lille samling rigtig gode værktøjer som kan hjælpe én i den travle tid.

Lad mig starte med en såkaldt to-do-liste. Et værktøj jeg har brugt i flere år og er rigtig glad for er Remember The Milk. Ja det er ikke fordi jeg har glemt mælken, men det hedder det altså. Det er rigtigt brugbart fordi det høre platforms uafhængigt som man siger, det vil sige det køre på mange forskellige platforme. Dette har sin fordel fordi det både kan køre på din smartphone og din computer.

Remember The Milk kan hentes her -> https://www.rememberthemilk.com/

Og hvad kan man så med det. Man kan lave to-do-lister, men mere end det. Man kan sætte dato og påmindeser på sine lister, man kan sætte lokation på sine lister så de minder én om det man skal huske når man ankommer til stedet. Praktisk hvis man skal huske noget når man kommer hjem eller et andet sted. Og der er rigtig mange flere muligheder for tilpasninger.

 


Så er der næste værktøj der hedder Evernote. Og med dette værktøj kan du have alle notater, tekster, huskeseddeler, opskrifter, koder, osv. ét centralt sted. Det er uunværligt når man først begynder at bruge det. Også dette har jeg brugt i rigtigt lang tid og det kører også platforms uafhængigt som betyder at det kan køre på mange forskellige platforme. Og det rigtige smarte at de her fornyligt blev muligt at køre Evernote og Remember The Milk sammen.

Evernote kan hentes her -> https://evernote.com/


Og så er der det sidste som jeg vil omtale i denne blog og det er et værktøj der hjælper dig med at holde styr på passwords og koder. Det er så smart at hvis det er installeret i den browser du bruger kan du få det til at autoudfylde login sider så du hurtigere kan komme ind på en ønsket side. Værktøjet hedder LassPass. Også dette er platforms uafhængigt.

LastPass kan hentes her -> https://lastpass.com/

Jeg håber ovenstående er 3 værktøjer som du kan bruge. De har ihvertfald hjulpet mig rigtigt meget.

Share This