fbpx

For jer, der arbejder regelmæssigt med WordPress, er fejl noget almindeliget. Men fejl, du sandsynligvis vil snuble over, er dem, der er knyttet til din internetforbindelse og DNS. En meget almindelig fejl, som Google Chrome-brugere får, når de prøver at gennemse til en webside, er DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN. Dette kan være direkte frustrerende, da du pludselig ikke kan gennemsøge dit websted eller måske endda overalt.

Hvis du ser denne fejl, mens du prøver at komme til dit WordPress-sted, skal du ikke bekymre dig, det er ret let at løse. Tjek nedenstående anbefalinger om, hvordan du opretter forbindelse igen. Dette kan også fungere for andre browsere, såsom Firefox, Edge osv.

Hvad er DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN?

Årsagen til DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN skyldes typisk en fejlkonfiguration eller et problem med din DNS. DNS er en forkortelse for Domain Name System, som hjælper med at dirigere trafik på internettet ved at forbinde domænenavne med faktiske webservere.Når en bruger indtaster en URL i deres webbrowser, begynder DNS at arbejde for at forbinde denne URL. Hvis DNS ikke finder domænenavnet eller adressen, kan du muligvis modtage fejlen DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN. NXDOMAIN betyder ikke-eksisterende domæne.I Internet browseren vises denne fejl som DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN (som vist nedenfor) og vil sige, at DNS-adressen ikke kunne findes.

Frigiv og forny IP-adresse

På grund af det faktum, at dette normalt er et DNS-problem på klientsiden, er den allerførste ting du skal prøve at frigive og forny IP-adressen på din computer. Dette inkluderer også en “flush” af din lokale DNS-cache, der minder om browsercachen.

I Windows skal du blot åbne Kommandoprompten ved at trykke på Windows-logotasten og R.

Skriv derefter “cmd” og tryk på Enter.

Skriv ipconfig / release og tryk Enter.
Dette frigiver din nuværende IP-adresse.

Skriv derefter ipconfig / flushdns og tryk på Enter.
Dette “flusher” din lokale DNS-cache.

Skriv derefter ipconfig / renew og tryk Enter.
Dette fornyer din IP-adresse.

Du kan også prøve at nulstille dine IP-indstillinger og Winsock-kataloget med følgende kommandoer:

netsh int ip set dns og netsh winsock reset

En alternativ måde at “flushe” og forny din DNS på er blot ved at deaktivere din netværkskort og genaktivere den.

 

Share This