fbpx

Fuld kontrol over produktsider

WooCommerce Builder giver dig fuld kontrol over designet til dine produktsider. Når du aktiverer Divi Builder på et WooCommerce produkt, omdannes det automatisk standard produkt skabelonen med en samling af WooCommerce-moduler, der kan tilpasses fuldt ud i builderen. Du har fuld kontrol over hele produktsiden og er fri til at bruge det fulde sæt af Divi-moduler og deres mange designindstillinger. Produktsider leveres også med nye skabeloner til sidebjælke og fuldbredde.

16 fuldt indlæste WooCommerce-moduler

Den leveres med 16 WooCommerce-moduler, der giver dig mulighed for at oprette og kontrollere ethvert individuelt WooCommerce-element hvor som helst på din hjemmeside. Bestem, hvad der vises på dine produktoversigter, flyt ting rundt og endda bland WooCommerce-moduler med standard Divi-moduler for at skabe stort set alt. Da disse nye moduler leveres med det fulde udvalg af Divi-designindstillinger, låser de virkelig en ny verden af WooCommerce-designmuligheder op.

Opret dynamiske produktfortegnelser overalt

WooCommerce-modulerne kan bruges på individuelle produktsider til at vise produktets oplysninger på nye måder, eller de kan bruges på eksterne sider til dynamisk at liste produktinformation for ethvert produkt. Dette betyder, at du ikke er begrænset til produktindlægstyper, når det gælder opbygning af eCommerce med Divi.

Share This